Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 na 7 dni ZA DARMO!

Arecki12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie totalna porażka, teraz będzie ogrom czitów chociaż i tak mi to wisi bo gram na dodatkach, ale pamiętam co się działo i dzieje w BF3.

Przecież to tylko 7 dni, po tych dnia to wszystko zniknie i wróci do normy. Według mnie dobra inwestycja ze strony producentów. W końcu można pograć za darmo. :)

Opublikowano

Sytuacja dość podobna do tego darmowego BF-a 3 z czerwca. Na początku ludzie nie ogarniali, to też grałem na dodatkach. Potem albo się graćnauczyli, albo poszli :P

Opublikowano

Ciekawe, przetestuję jak wygląda sprawa z tymi bugami ;) Myślę, że jest trochę lepiej skoro udostępniają grę do testu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Przecież to tylko 7 dni, po tych dnia to wszystko zniknie i wróci do normy. Według mnie dobra inwestycja ze strony producentów. W końcu można pograć za darmo. :)

Chyba nie zniknie:

"Okres testowy Origin startuje przy pierwszym uruchomieniu pobranej i w pełni zainstalowanej gry. Kiedy zegar ruszy, będzie naliczał czas niezależnie od tego, czy użytkownik faktycznie gra, czy też robi sobie przerwę."

Myślę, że jest to ich nowy pomysł, aby zachęcić ludzi do gry. Problem w tym, że cheaterzy będą co 7 dni robić nowe konta.

Opublikowano

Jak dla mnie totalna porażka, teraz będzie ogrom czitów chociaż i tak mi to wisi bo gram na dodatkach, ale pamiętam co się działo i dzieje w BF3.

Owszem, ale dzieki tym ludzia cale Dice i spolka od bf moga przetestowac sposoby na wykrywanie i zwalczanie czitow. Ale uj wie jaki jest cel tego udostenienia na 7 dni, jak tylko reklama to bardzo plytko ze strony dice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...